Gelegen in Nieuwleusen, buurtschap Het Ruitenveen, gemeente Dalfsen.

Wij hebben het voorhuis van onze boerderij uit 1890 verbouwd tot een gezellige bed and breakfast voor 2-12 personen.
Met een oppervlakte van 180 m² een prettige ruimte om te verblijven. 
Compleet met een open keuken, royale eethoek, 2 badkamers, 2 aparte toiletten en een ruime, sfeervolle woonkamer. In de volledig ingerichte keuken zijn 2 koelkasten en een vrieskist. Er staat een Nespresso Krups koffiezetapparaat (met van die kleine cups) en er is een koffiezetapparaat voor snelfiltermaling.
Beschikt over 4 slaapkamers voor 2 personen en er staan 2 comfortabele slaapbanken (in slaapkamers, dus niet in de woonkamer of iets dergelijks).
1 Slaapkamer, 1 badkamer en 1 toilet zijn op de begane grond.
De woonkamer, met grote raampartijen, biedt een schitterend uitzicht over de landerijen. De Boerderij heeft een eigen terras waar u heerlijk kunt verblijven. Compleet ingericht met tuinset, open haard en barbecue! Vraag ons naar de mogelijkheden! 

Wij bieden de mogelijkheid om een kinderbedje en/of box bij te plaatsen tegen een vergoeding à €15,00 per item. Wanneer u een kinderstoel wenst, dan kan deze kosteloos worden bijgeplaatst. Wij bieden ook ontbijtservice à €9,50 p.p.p.d.
De Boerderij kunt u boeken vanaf minimaal 2 nachten.

Wanneer u 7 nachten of langer bij ons komt logeren, bieden wij 10% korting.
De Boerderij is 1 van onze 4 unieke huisjes. Deze grenst aan Het Achterhuis en op het erf vind je ook nog De Stal en De Logeerkamer. 

De mogelijkheden om hier te ontspannen zijn bijna eindeloos. Zo bent u in korte tijd in plaatsen als Zwolle, Dalfsen, Meppel of Ommen. Met al hun gezellige straatjes, winkels, restaurants, cultuur en natuur.

Er zijn in de buurt diverse mogelijkheden om fietsen te huren. Ook kunt u natuurlijk uw eigen fiets meenemen, daarvoor hebben wij een berging beschikbaar. Er lopen verschillende fietsroutes langs de B&B, dus keuze genoeg!

Ook op ons erf valt van alles te beleven en te zien.
We hebben een grote tuin met onder andere een dierenweide, waar onze geiten en kippen lekker rondscharrelen.
Elke dag een vers eitje en groenten uit de moestuin!

Let op: helaas synchroniseert de website niet met de diverse boekingsplatforms.
Voor actuele beschikbaarheid kunt u hier kijken.

IMG 2630

Keuken 1

 

Let op: helaas synchroniseert de website niet met de diverse boekingsplatforms.
Voor actuele beschikbaarheid kunt u hier kijken.

Voor De Boerderij hanteren wij het volgende tarief:
Voor 1 tot en met 4 personen: €220,00 per nacht, exclusief ontbijt. 
(In de weekenden en de maanden juli en augustus, de voorjaarsvakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie, hanteren wij een tarief van €240,00 per nacht).
U boekt De Boerderij voor minimaal 2 nachten.
Extra gasten: €55,00 per persoon, per nacht, exclusief ontbijt.
(In de weekenden en de maanden juli en augustus, de voorjaarsvakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie hanteren wij een tarief van €65,00 per persoon).
Wij rekenen éénmalig €70,00 schoonmaakkosten.

Wanneer u bij ons komt logeren met een groep van 4 personen of minder, dan beschikt u naast het woon- en keukengedeelte, over 2 slaapkamers voor elk 2 personen, de badkamer op de begane grond en 2 toiletten. Vraag ons naar de mogelijkheden wanneer u meer ruimte wilt.

Kinderen van 3 t/m 12 jaar kunnen bij ons verblijven voor €35,00 per persoon, per nacht.
Aangezien er een complete keuken aanwezig is, bieden wij de mogelijkheid om uw ontbijt zelf te verzorgen. Wanneer u graag een ontbijt inclusief wenst, komt daar nog €9,50 per persoon per dag, bij.

De Boerderij is geschikt voor 2-11 personen, eventueel kan er een kinderbedje en / of een kinderbox bijgeplaatst worden.
Hiervoor wordt per item éénmalig €15,00 in rekening gebracht.
Wanneer u een kinderstoel wenst, dan kan deze kosteloos geplaatst worden.
Kinderen van 3 t/m 12 jaar kunnen bij ons verblijven voor €35,00 per persoon, per nacht.
Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de comfortabele slaapbanken, waardoor het mogelijk is om met 12 personen te verblijven. Hiervoor hanteren wij €55,00 per persoon, per nacht (in de weekenden en de maanden juli en augustus, de voorjaarsvakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie hanteren wij een tarief van €65,00 per persoon).

Wanneer u 7 nachten of langer bij ons komt logeren, bieden wij 10% korting.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief belastingen.
Bij ons kunt u inchecken vanaf 15:00 uur.
De uitchecktijd is uiterlijk 11:00 uur.

Please publish modules in offcanvas position.