Het Achterhuis

 

Het Achterhuis is een heerlijke plek om te vertoeven. Gelegen in Nieuwleusen, buurtschap Het Ruitenveen, gemeente Dalfsen.

Wij hebben het achterste deel van onze boerderij uit 1870 verbouwd tot een bed and breakfast voor 2-6 personen. Compleet met keuken, badkamer, apart toilet en een ruime woonkamer. Beschikt over 2 slaapkamers voor 2 personen en een luxe slaapbank voor 2 personen (deze staat in de woonkamer).
Met de mogelijkheid om een kinderbedje en/of box bij te plaatsen tegen een vergoeding à € 10,00 per item. Wanneer u een kinderstoel wenst, dan kan deze kosteloos worden bijgeplaatst. Wij bieden de mogelijkheid voor ontbijtservice à € 7,50 p.p.p.d.

De mogelijkheden om hier te ontspannen zijn bijna eindeloos.
Zo bent u in korte tijd in plaatsen als Zwolle, Dalfsen, Meppel of Ommen. Met al hun gezellige straatjes, winkels, restaurants, cultuur en natuur.

Wilt u hier meer over lezen, kijk dan op de tabs hiernaast.

Bij ons bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren. Ook kunt u natuurlijk uw eigen fiets meenemen, daarvoor hebben wij een berging beschikbaar. Er lopen verschillende fietsroutes langs de B&B, dus keuze genoeg!

Ook op ons erf valt van alles te beleven en te zien.
We hebben een grote tuin met onder andere een dierenweide, waar onze geiten en kippen lekker rondscharrelen.
Elke dag een vers eitje en groenten uit de moestuin!

 

 

Please publish modules in offcanvas position.