Het Achterhuis

Het Achterhuis is een heerlijke plek om te vertoeven. Gelegen in Nieuwleusen, buurtschap Het Ruitenveen, gemeente Dalfsen.

Wij hebben het achterste deel van onze boerderij uit 1890 verbouwd tot een bed and breakfast voor 2-5 personen. Compleet met keuken, badkamer, apart toilet en een ruime woonkamer. Beschikt over 2 slaapkamers voor 2 personen en een luxe slaapbank voor 2 personen (deze staat in de woonkamer). De keuken is compleet ingericht met voldoende kookgerei, servies en bestek. Ook alle linnen is aanwezig voor slapen, douchen en koken.
Met de mogelijkheid om een kinderbedje en/of box bij te plaatsen tegen een vergoeding à €10,00 per item. Wanneer u een kinderstoel wenst, dan kan deze kosteloos worden bijgeplaatst. Wij bieden de mogelijkheid voor ontbijtservice à €8,50 p.p.p.d.

Wanneer u 7 nachten of langer bij ons komt logeren, bieden wij 10% korting.
Het Achterhuis is 1 van onze 4 unieke huisjes. Deze grenst aan De Boerderij en op het erf vind je ook nog De Stal en De Logeerkamer. 

De mogelijkheden om hier te ontspannen zijn bijna eindeloos.
Zo bent u in korte tijd in plaatsen als Zwolle, Dalfsen, Meppel of Ommen. Met al hun gezellige straatjes, winkels, restaurants, cultuur en natuur.

Er zijn in de buurt diverse mogelijkheden om fietsen te huren. Ook kunt u natuurlijk uw eigen fiets meenemen, daarvoor hebben wij een berging beschikbaar. Er lopen verschillende fietsroutes langs de B&B, dus keuze genoeg!

Ook op ons erf valt van alles te beleven en te zien. 
We hebben een grote tuin met onder andere een dierenweide, waar onze geiten en kippen lekker rondscharrelen. Elke dag een vers eitje en groenten uit de moestuin!

Let op: helaas synchroniseert de website niet met de diverse boekingsplatforms.
Voor actuele beschikbaarheid kunt u hier kijken.

IMG 0547

IMG 0554

Ruime keuken

Badkamer

Slaapkamer 2

IMG 0761

IMG 2522

Please publish modules in offcanvas position.