Hoe werkt het

Centrale verwarming
In de linkerkast van de keuken bevindt zich de CV-combiketel. Deze is voorzien van een automatische ontsteking. U hoeft dus geen waakvlam te ontsteken. Zorgt u bij het verlaten van het chalet dat de thermostaat, die zich in de woonkamer bevindt, op 8 graden staat en zet alle radiatoren open.

Dekbedden, moltons en kussens
Op ieder bed ligt een molton, dekbed en kussen. Wilt u bij bevuiling er zorg voor dragen dat alles schoon en droog weer terug op de bedden komt.

Dvd-speler
In het TV toestel bevindt zich een Dvd-speler. De, zich in het chalet bevindende Dvd’s mogen gebruikt worden. Wilt u wel zo vriendelijk zijn om deze na gebruik weer op de bestemde plaats op te bergen.

Gasfles(sen)
Rechts naast het chalet bevindt zich een kast met 2 gasflessen. Deze zijn met elkaar verbonden d.m.v. een schakelventiel. Indien één van de gasflessen leeg is, schakelt dit ventiel vanzelf om, zodat de gastoevoer vanuit de andere gasfles op gang komt. Indien een gasfles leeg is, kunt u dit melden bij de receptie, zodat deze verwisseld kan worden.

Hoofdschakelaar
In de linkerkast in de slaapkamer, bevindt zich de elektriciteitskast met hoofdschakelaar. Deze groepenkast heeft geen stoppen, maar tuimelaars. De toevoer van de elektriciteit in het chalet is berekend op 10 Ampère. Dit betekent dat bij gebruik van meerdere (zware) apparaten het voor kan komen dat de stroom uitslaat. Bij eventueel uitslaan van de hoofdschakelaar of groepschakelaar, dient u de in gebruik zijnde apparaten even uit te zetten. Meestal komt na een minuut de stroomtoevoer vanzelf weer op gang. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u de tuimelaar zelf in de gewenste stand zetten.

Koelkast
In de keuken bevindt zich de koelkast. Deze is direct klaar voor gebruik, als u het thermostaatwieltje aan de binnenkant van de koelkast in de gewenste stand zet. Wilt u bij vertrek de koelkast schoonmaken en het thermostaatwieltje weer op 0 zetten. Laat de deur alstublieft open.

Koffiezetapparaat
Op het aanrecht vindt u een Senseo koffiezetapparaat. De koffiepads hiervoor kunt u bij de diverse supermarkten of bij de kampwinkel kopen.

Combimagnetron
De keuken is ingericht met een combimagnetron. De gebruiksaanwijzing vind u verderop in deze map en er ligt er één in de CV-kast.

Wilt u de combimagnetron na gebruik weer schoonmaken.

Televisie
In de woonkamer bevindt zich een televisie met bijbehorende decoder. Deze is aangesloten op digitenne. U kunt alle Nederlandse zenders ontvangen, inclusief een beperkt aantal buitenlandse zenders en radiozenders. Wilt u bij het niet-gebruiken van de televisie de schakelaars uitzetten zodat deze apparaten niet op stand-by blijven staan.

Please publish modules in offcanvas position.