Huisregels

In de eerste plaats vinden wij het erg belangrijk dat u zich thuis voelt in ons chalet. Doet u daarom ook vooral alsof u thuis bent en beschouw deze plek als een verlengstuk van uw normale omgeving.

Uiteraard zijn er wel een aantal regels waar u zich aan dient te houden, maar laten deze geen belemmering zijn voor een warm gevoel van welkom.

1. Houd u zich aan de kampregels van De Betteld. U kunt deze vinden verderop in deze map, of in de brochure die u aan het begin van uw verblijf hebt meegekregen bij de receptie.

2. Controleert u bij aanvang van uw verblijf de inventaris aan de hand van de inventarislijst. Mocht u van het serviesgoed iets missen, dan kunt u dit in dringende gevallen, melden bij de receptie.

3. Controleert u bij aanvang van uw verblijf de werking van de aanwezige apparatuur. Mocht er iets niet functioneren, dan verzoeken wij u om dit per omgaande aan ons te melden, dan zullen we voor een passende oplossing zorgen.

4. Waar geleefd wordt gaat er ook wel eens iets kapot. Mocht er door uw toedoen iets breken of niet meer functioneren (we hebben het dus niet over slijtage maar over ondeskundig gebruik) dan verzoeken wij u dit op uw kosten te laten repareren of vervangen, zodat huurders na u hier geen hinder van ondervinden. Is er iets niet (direct) te repareren of te vervangen, dan verzoeken wij u ons hier direct van op de hoogte te stellen, zodat we voor een passende oplossing kunnen zorgen. Het is in ieder geval niet toegestaan om zelf aanpassingen te doen aan het chalet of de inventaris. Mocht achteraf blijken dat er iets in het chalet niet meer functioneert, kapot is of ontbreken dan zullen we dit laten vervangen of repareren en de kosten daarvan bij u in rekening brengen.

5. Het is in ons chalet niet toegestaan om te roken.

6. Het is niet toegestaan om in het chalet huisdieren te houden of op te vangen.

7. Weest u alstublieft zuinig met energie. Gelieve bij het verlaten van het chalet om alle lichten uit te doen, geen apparaten op stand-by te laten staan en de thermostaat van de CV op 8 graden te zetten.

8. Het chalet is bestemd voor maximaal 5 personen en is ook als zodanig ingericht. Wij kunnen ons voorstellen dat u, indien u bezoek ontvangt met meer dan 5 personen bij/ in ons chalet aanwezig zult zijn. Het is niet toegestaan om met meer dan 5 personen in het chalet te overnachten.

9. In de schuur bevindt zich een barbecue en een vuurkorf. U kunt deze vrij gebruiken. Houdt u bij gebruik rekening met een veilige afstand tot het chalet. Houd een emmer water bij de hand voor noodgevallen. Maak de barbecue en de vuurkorf na gebruik weer schoon en zet deze dan weer terug op de bestemde plaats.

10. Controleert u bij vertrek of alle inventaris weer op de bestemde plek is neergezet zodat huurders na u niet naar zaken hoeven te zoeken. Maak de koelkast schoon en zet deze uit en open. Zet bij vertrek de thermostaat op 8 graden en zet alle radiatoren open.

Please publish modules in offcanvas position.