De Stal

Gelegen in Nieuwleusen, buurtschap Het Ruitenveen, gemeente Dalfsen.

Wij hebben de oude jongvee stal naast onze boerderij uit 1870 verbouwd tot een bed and breakfast voor 2-10 personen.
Met een oppervlakte van 90m² een prettige ruimte om te verblijven. Compleet met keuken, badkamer, apart toilet en een sfeervolle woonkamer. Beschikt over 2 slaapkamers voor elk maximaal 4 personen en 2 slaapbanken (1 staat in de woonkamer). De gezellige woonkamer met vide biedt een schitterend uitzicht over de landerijen. De Stal heeft een eigen terras waar u heerlijk kunt verblijven. Compleet ingericht met tuinset, open haard en barbecue! Ook is er een groot grasveld bij gelegen waar allerlei activiteiten gedaan kunnen worden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij bieden de mogelijkheid om een kinderbedje en/of box bij te plaatsen tegen een vergoeding à € 10,00 per item. Wanneer u een kinderstoel wenst, dan kan deze kosteloos worden bijgeplaatst. Wij bieden ook ontbijtservice à € 7,50 p.p.p.d.

De mogelijkheden om hier te ontspannen zijn bijna eindeloos.
Zo bent u in korte tijd in plaatsen als Zwolle, Dalfsen, Meppel of Ommen. Met al hun gezellige straatjes, winkels, restaurants, cultuur en natuur.

Wilt u hier meer over lezen, kijk dan op de tabs hiernaast.

Bij ons bestaat de mogelijkheid om fietsen te huren. Ook kunt u natuurlijk uw eigen fiets meenemen, daarvoor hebben wij een berging beschikbaar. Er lopen verschillende fietsroutes langs de B&B, dus keuze genoeg!

Ook op ons erf valt van alles te beleven en te zien.
We hebben een grote tuin met onder andere een dierenweide, waar onze geiten en kippen lekker rondscharrelen.
Elke dag een vers eitje en groenten uit de moestuin!

Please publish modules in offcanvas position.